Szabad a vásár!

Kedves Látogatónk!

Köszönjük érdeklődését. A Reneszánsz Zrt. ürömi Kőkertjében több ezer antik, faragott, burkoló- és kerti kő közül, a kihelyezett raklapok szerint, kedvére válogathat. Minden tételt egyedi, rendkívül kedvező áron vásárolhat meg telephelyünkön.

Igazi különlegességként akár az Országház és számos más általunk felújított műemlék épület egy-egy eredeti, csak nálunk fellelhető kövét is megvásárolhatja, de burkolatok, lábazatok, párkányok, faragott kövek és akciós készletünk más termékei is széles választékban állnak rendelkezésére.

Az itt található természetes kövek felhasználási módja rendkívül sokféle lehet. Látogasson el hozzánk, és gyűjtsön inspirációkat háza, kertje, lakása egyedi stílusú megszépítéséhez. A természetes anyagok varázsa nemcsak magas esztétikai élményt nyújt otthonának, hanem a környezeti értékek megbecsülését és az ökotudatosság üzenetét is közvetíti.

Szeretettel várjuk ürömi telephelyünkön a lenti nyitvatartási időben, ahol szabadon tekintheti meg aktuális, folyamatosan megújuló készletünket.

Nyitvatartás
Hétfőtől csütörtökig: 8.00–16.30
Pénteken: 8.00–15:00
Szombaton: előzetes időpont-egyeztetés alapján

Vásárlási szándéka esetén értékesítő és szaktanácsadó kollégáink a Reneszánsz Zrt. központi irodaházában örömmel állnak rendelkezésére. Ha előzetes időpontot is egyeztetni szeretne velük, kérjük jelezze számukra az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Árukiadás
Hétfőtől csütörtökig: 8.00–15.00
Pénteken: 8.00–12.00

Telefon: +36-20/333-4422
E-mail: ertekesites@reneszansz.hu
Cím: Reneszánsz Kőfaragó Zrt., Üröm, Fő utca 1.
Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig: 8.00–16.30, péntek: 8.00–13.30